Bad update i know !

Hejsan alla läsare!
Dålig uppdatering jag vet. Det har varit så mkt med skolan å så har jag skadat armbågen fick en spricka. Men nu har allt lagt sig. Men mitt liv knallar på med stora steg. Blev väldigt upprörd över domen mot dom två som mördade 15 åriga Therese Johansson Rojo.  1 år och 8 månaders sluten ungdomsvård. Sköter dom sig så är dom ju ute efter halva tiden. För att citera Tess familj och vänner " Dom fick 1 år och 8 månader, vi fick en livstid!" Jag menar hallå! dom har mördat en tjej i deras ålder. Det ska inte vara någon skillnad bara för att dom är barn. Hade dom varit vuxna hade dom fått livstid, men nu är dom inte det och då blir straffet lindrigare. och det är HELT fel. Men aa, jag har varit på dejt med olika killar dom 2 senaste helgerna. Men jag orkar verkligen inte kärlek. Den suger verkligen :( Men söndag den 8 november ska jag på brunch :) men nu orkar jag inte skriva mer ska kolla på 3 systrar och en mamma och messar med sötaste Robin! <3 Men slänger in min favoritlåt med Yiruma :)




I have a memory of you that i'm carrying in my heart! <3

Inte en dag går förbi utan att jag tänker på dig. Du finns i mina tankar. Så länge jag lever så lever du<3 Tills dagen då jag dör bär jag minnet av dig. (L) Efter all denna tid är du fortfarande med mig :) När jag ska ringa till hannah, sophia eller evelina så slår jag automatiskt ditt nr. Jag skulle ringa till hannah omedvetet slår jag ditt nr ringer och undrar varför hon inte svarar. Då kommer din telefonsvarare upp och jag kände mej så dum. Jag vill ha dej här, lika levande som jag alltid hade dej! Du fötjänade inte döden! Vi lever för dej nu. Ditt rum står fortfarande kvar så som du lämnade det. Jag kollade igenom alla bilder på dej å alla med oss tillsammans på. Tårarna började rinna. Du sa alltid till mej att du inte vill att jag skulle gråta när du dog. Jag vet att du inte ville d men jag kunde inte hjälpa d. Det blev så starka känslor. Jag kommer aldrig glömma dej älskling! (L) Du var alltid den jag prata med. Jag har minnet av den dagen då vi var inne i stan och kollade på kläder tillsammans och vi satte oss på ett fik, så gick det förbi 2 killar och dom stirrade så mycket att dom gick in i två lådor med blommor. Och bara skrattade och skrattade och sedan gick vi fram till dom och vi skrattade fortfarande frågade hur det gick och dom sa att det gick bra fast det inte gjorde det. Vi skrattade i flera veckor efter det. kommer du ihåg? :) Nu finns det bara minnen kvar. Men den tiden vi fick tillsammans är jag så tacksam för så att det finns inte. Ångrar inte att jag tog kontakt med dej. Du var den underbaraste av alla. Du kommer aldrig att bli glömd!




Till minne av våran älskade Emeli!
1993.08.05 - 2009.06.01
En älskad dotter, vän och
klasskamrat lämde oss den
1 juni -09 i stor sorg och saknad.
Vi hoppas du har det bra där du
nu är. Vi ses på andra sidan! (L)


Dålig uppdatering jag vet...

er Jag vet att jag inte bloggat på ett tag men d har varit så mkt i skolan och sånt. Den 1:e oktober var det 4 smärtsamma månader som gått utan Emeli :( D får bli ett kort inlägg idag men ska plugga :/





VILA I FRID älskade Emeli <3


Idag är d EXAKT 4 månader sedan du slets ifrån oss!

Idag är d 4 hela månader sedan Emeli slets ifrån oss. Det har varit 4 äckligt svåra månader, inget är lika lätt eller roligt längre. Men du är nu Guds finaste ängel (L) Vi kan inte fatta hur dom kunde göra ngt sådant här. 4 månader utan några svar på alla våra frågor! Jag sitter fortfarande å väntar på dom 25 smsen jag alltid fick av dej. Utan dej så känns allt så jävla tomt! Det har gått 4 månader utan dej men jag har lika svårt att fatta att du är borta föralltid och att du aldrig kommer tillbaka! För mej betydde du världen! (L) Tjejgänget är och kommer aldrig vara desamma. Den som höll ihop oss är nu föralltid borta. Att veta att du aldrig kommer komma tillbaka får mej att fälla tårar. Alla dom minnen vi haft tillsammans är dom bästa. Vi kommer aldrig gå ifrån varandra. Vi har bestämt att hålla ihop och ha kontakten så länge som möjligt. Kommer du ihåg den gången när 2 killar från stockholm ringde oss? Och dom försökte prata med oss å vi bah skratta åt dom för att dom inte kunde prata :) men sedan när dom inte var lika nervösa så va dom faktiskt trevliga. Jag kommer ihåg när jag å Emeli skulle åka upp å träffa dom, vi va inte ett dugg nervösa men dom stackarna va hur nervösa som helst. Men den helgen var hur rolig som helst. Och på lördan skulle vi med dom till en fest och vi var dom enda som inte var från stockholm där. Folk typ mobba oss för vi bara kunde prata med ö typ. Och vi skrattade så vi låg på marken och grät. Kommer du ihåg? Men dom va hur balla som helst. Haha men den helgen gick hur snabbt som helst. Jag gråter varje dag för du inte e här. Jag vet inte hur många gånger jag har varit påväg och ringa eller messa dej :O Hoppas du har d bra där på andra sidan, för jag vet att du väntar på mej och jag kommer snart. Tiden är snart inne. Men det är inte rättvist att en oskyldig tjej med framtid ska berövas på sitt liv! Den sorg, saknad och ilska vi känner kommer den någonsin lämna oss? Hur fan kunde ni döda en tjej med framtid!? Alla dagar då man måste se era ansikten får en att fyllas av hat! Om jag kunde vrida tillbaka tiden skulle jag göra d! Emeli hade alltid ett leende på läpparna och var glad jämt. Hon var älskad av många. Men nu är hon saknad av ännu fler. jagtänker på dej varje dag! Din Denise! (L)


RSS 2.0